Home   Biciclete6   Biciclete pliante6   Cross6   Accesorii6  Reparatii   Contact & Utile6
 
  Ne gasesti in:
Str. Coltei nr.18, sector 3
Bucuresti - vezi harta
Cauta in site:
  Advertising:
  Powered by Daro Services
Copyright © 2006-2011 by Crismid Comimpex S.R.L.
Bicicletele pliante DAHON

  · Biciclete pliante

 

  
 
  
  
Poveste despre ... cea mai bună bicicletă
  
   Bicicletele pliante DAHON (SUA) sunt bicicletele care le puteti folosi ÎN FIECARE ZI după orele de servici, ÎN WEEK-END cu familia la pădure sau în parc si ÎN CONCEDIU sau ÎN VACANTĂ pe malul mării sau pe cărări de munte.
   Pentru că în opinia noastră cea mai bună bicicletă nu este nici pe departe cea care are cele mai "tari" componente, nici cea care arată cel mai bine, nici cea care are cele mai grozave accesorii, nici cea care care rezistă în cele mai vitrege conditii si nici cea mai ieftină.
   Cea mai bună bicicletă este cea care îmbină toate calitătile de mai sus, dar are una în plus : o folositi cel mai des. O bicicletă, chiar si super-performantă, dar care stă în garaj si pe care o "călăriti" doar de 3-4 ori pe an si asta doar în jurul casei NU ESTE CEA MAI BUNĂ !
   Răspunsul nostru : bicicleta pentru care nu aveti nevoie de garaj pentru că poate să stea în debara, bicicleta pe care nu o cărati pe scări pentru că intră în lift, bicicleta care încape în portbagaj si mai rămane loc si de valize pentru vacanta la munte sau la mare, bicicleta pe care puteti s-o urcati în trolebuz sau metrou pană în parc, IATĂ CEA MAI BUNA BICICLETĂ ... bicicleta pliantă DAHON  !!!
        
   
    Matrix         

 Jetstream

 
 MU  
   
 
 
DAHON ... designed in USA  ... assembled in EU
     
 

   Promotia la MATRIX (Mountain Bike) re-începe de la 1 Martie 2008  (la toti distribuitorii autorizati) !!!

 
  Datorită îmbunătirilor continue aduse bicicletelor pliante DAHON, este posibil ca unele caracteristici tehnice aflate pe acest site să difere de cele reale.
      Datorită fluctuatiilor cursurilor valutare si a costurilor de transport, preturile recomandate pentru bicicletele pliante DAHON se pot modifica fara preaviz.
 
     Toate modelele DAHON pot fi folosite atât de copii cât si de adulti cu înăltimea cuprinsă între 1,42 metri (1,57 metri pentru Matrix MK I si MK II) si 1,93 metri si greutatea de maxim 105 kg.
     Timpul de pliere este între 5 si 35 secunde (în functie de model).
 
Garantia pentru bicicletele pliante DAHON este de 2 ani !! 
 Download Catalog Dahon 2008 (English), 9,3 MB
Manualul proprietarului de bicicleta Dahon
     

 
Importator exclusiv DAHON: 
 
ROTECH SERVICE SRL
   Tel: 0724 208316
Fax : 031 4012417
  e-mail:
bicicletepliante@yahoo.com
Ne puteti contacta pentru orice informatii tehnice sau comerciale si pentru livrări directe prin curier, cu plata ramburs, în orasele în care nu există Magazine Partenere. 

 
Navigare Rapida:
  
Biciclete Cross
Crismid Comimpex S.R.L. www.bicicleta-ta.ro